Recept na salát z bílých fazolí s treskou, příprava krok za krokem. Velmi snadná příprava.
Porce: 4 Příprava: 15 min Vaření: 15 min Kategorie: Saláty Kuchyně: španělská
Složení:
- Fazole 400 g
- Hřbet z tresky obecné 500 g
- Zelený pepř 1
- Červená paprika 1
- Citron 1
- Cibule 1
- Mléko 1 pomlčka
- Bobkový list 1 list
- Sůl a pepř
Příprava: salátu z bílých fazolí a treskou
- Fazole uvařte s vodou, cibulí, solí a bobkovým listem. Nechte vychladnout.
- Do hrnce dejte vodu a mléko a přidejte tresku. Když se vaří, vyjměte všechny plátky tresky a smíchejte je s bílými fazolemi.
- Na zálivku smíchejte 1 stroužek česneku, několik kapek citronu, olej, nakrájenou červenou a zelenou papriku. Salát oblékněte.
- Salát z bílých fazolí podávejte s treskou.